Търси в:      
  Враца On-Line   Новини   Форум   Интересно   Хороскоп   Проверка   Кучета   Обяви   Тестове   За дамите
08 декември 2019 г.
0  новини
 за днес
ВРАЦА
БЪЛГАРИЯ И СВЕТА
ТЪРСЕНЕ
АРХИВ
Моля изберете дата.

Новини и медии

НОВИНИ НА
ДРУГИ МЕДИИ
БЛОГОВЕ
Бизнес

КРИБ иска спешни мерки, гарантиращи стабилност и растеж

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България следи с особено безпокойство нарастващото международно напрежение, което очертава тенденция на преразглеждане на световни и европейски ценности и достижения. Това се казва в декларация на КРИБ.

"Формално тази тенденция е причинно-следствено свързана с бежанската криза и миграционния поток, но причините са много по-дълбоки, а последствията от тях за нашата страна могат да бъдат непредсказуеми и особено трудни за контрол. В тази връзка всякакви опити външната криза да се използва за решаването на домашни партийни и личностни конфликти изглеждат късогледи и по балкански тесногръди и нелепи. В тази ситуация КРИБ като представител на българските икономически оператори открито заявява, че сега повече от всякога България се нуждае от стабилност и предсказуемост", категорични са от организацията.

Правителството гарантира тази стабилност и предсказуемост и това трябва да продължи до края на мандата му, настоява КРИБ. Оттам посочват, че България започна плавно да излиза от финансовата и икономическа криза, но икономиката още е далече от нужния ни растеж. За устойчивия растеж е необходимо продължаването на реформите и от работодателската организация твърдо настояват правителството да не се отклонява от този курс. "Накратко - стабилност срещу реформи", формулира бизнесът.

За постигането на посочените цели Управителният съвет на КРИБ иска спешна среща с министър-председателя на България и ресорни министри, на която да бъдат очертани най-спешните мерки, гарантиращи стабилност и растеж. От организацията заявяват, че искат и поемане на съответни обвързващи ангажименти от двете страни.

 11 февруари 2016 | 12:19 [назад]
ТВОЯТ КОМЕНТАР
* Вашето име или e-mail:


* Вашият коментар


  
КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА общо 1

Страници [1]
 saintloans@hotmail.com 11 юни 2016 | 14:46 
Здравей,

Това е да се информира широката общественост, че г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се днес с нас по електронна поща, така че можем да ви дадем нашите правила и условия за заем при: (saintloanss@gmail.com)

Страници [1]
Бизнес
30 януари 2017 г
28 януари 2017 г
27 януари 2017 г
26 януари 2017 г
25 януари 2017 г
ВРЕМЕТО

ХОРОСКОП
Овен Везни
Телец Скорпион
Близнаци Стрелец
Рак Козирог
Лъв Водолей
Дева Риби
Съновник и още предсказания
Враца On-Line | Новини | Форум | Хороскоп |WebCam | Телевизори| Малки обяви | Компютри | Тестове | Вицове
© 1998-2019 Враца On-Line. Всички права запазени.
DREAMmedia.bg