Търси в:      
  Враца On-Line   Новини   Форум   Интересно   Хороскоп   Проверка   Кучета   Обяви   Тестове   За дамите
08 декември 2019 г.
0  новини
 за днес
ВРАЦА
БЪЛГАРИЯ И СВЕТА
ТЪРСЕНЕ
АРХИВ
Моля изберете дата.

Новини и медии

НОВИНИ НА
ДРУГИ МЕДИИ
БЛОГОВЕ
Бизнес

Две заведения и един магазин запечатали данъчните в Пампорово

От началото на януари до момента в курорта Пампорово са извършени 170 проверки. Освен наложените глоби данъчните са запечатали и три обекта в комплекса. Два от тях са били заведения за хранене, а единият е бил магазин, уточниха за Дарик от офиса на НАП в Смолян.

Масови проверки на данъчните в зимните курорти

Най-честито срещаните нарушения са били за неиздаване на касови бележки, и разлика между наличните пари в касата и отчетения оборот на касовия апарат. В кампанията участва и звеното за фискален контрол, който освен движението на рискови стоки проверява и ползването на луксозни автомобили за лични нужди. По време на кампанията данъчните използват и дистанционната връзка на всеки касов апарат със сървърите на НАП, като софтуерът автоматично ще посочва обекти, чиито обороти се различават значително от средните за съответния регион.

Данъчните издирват 8 търговци от Димитровград с МВР

Данъчният контрол продължава денонощно в зимните курорти в цялата страна. Инспектори на НАП, съвместно с екипи от МВР извършват скрити и явни наблюдения, инвентаризации на наличните стоки и проверки за отчитане на оборотите. Те следят и движението на стоки към хотели, ресторанти и други търговски обекти. На постоянно наблюдение са подложени също борси и тържища в близост до курортите, съобщиха още от офиса на НАП в Смолян.

Директорът на ГД "Национална полиция" гл. комисар Христо Терзийски, който днес бе на посещение в Смолян уточни, че разчита на по-голямо присъствие на служители на Националната агенция по приходите от София. Той гарантира, че МВР ще им съдействие при всички проверки, за да могат спокойно да извършват своите проверки.

 

 20 януари 2017 | 15:18 [назад]
ТВОЯТ КОМЕНТАР
* Вашето име или e-mail:


* Вашият коментар


  
КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА общо 0

По тази тема все още няма добавени коментари.
Можеш да бъдеш първи!
Бизнес
30 януари 2017 г
28 януари 2017 г
27 януари 2017 г
26 януари 2017 г
25 януари 2017 г
ВРЕМЕТО

ХОРОСКОП
Овен Везни
Телец Скорпион
Близнаци Стрелец
Рак Козирог
Лъв Водолей
Дева Риби
Съновник и още предсказания
Враца On-Line | Новини | Форум | Хороскоп |WebCam | Телевизори| Малки обяви | Компютри | Тестове | Вицове
© 1998-2019 Враца On-Line. Всички права запазени.
DREAMmedia.bg