Търси в:      
  Враца On-Line   Новини   Форум   Интересно   Хороскоп   Проверка   Кучета   Обяви   Тестове   За дамите
26 февруари 2020 г.
0  новини
 за днес
ВРАЦА
БЪЛГАРИЯ И СВЕТА
ТЪРСЕНЕ
АРХИВ
Моля изберете дата.

Новини и медии

НОВИНИ НА
ДРУГИ МЕДИИ
БЛОГОВЕ
Интервюта

Агресивност и жизненост са ключовите думи за 2017 - годината на петела

Агресивност и жизненост са ключовите думи за 2017 г., според предсказанията на хонконгски гадатели, които са на мнение, че американският президент Доналд Тръмп ще е в пълно съзвучие с борбения Огнен петел по китайския лунен календар, предаде Франс прес.

Безцеремонният и променящ се характер на пернатото, свързан с елемента огън, навежда на мисълта за трудни времена в частност в западния свят, обясняват уважавани специалисти по фън шуй, докато Китай в събота ще отбележи настъпването на китайската лунна нова година.

"Петелът обича да се бие, обожава вербалните битки, борбен е", заяви г-жа Тиери Чоу, която е гадателка в бившата британска колония, станала свободен административен район на Китай през 1997 г.

Избирането на Доналд Тръмп за президент стана повод за масови протестни демонстрации. Преди да влезе в Белия дом, той разгневи Китай и породи страхове за търговска война между двете най-големи икономически сили на планетата. Според г-жа Чоу Доналд Тръмп ще предизвика още по-голямо настръхване през първата година на президентството си. "Ще има много стачки и дори бунтове", каза тя.

Тръмп е роден в Годината на кучето, но може да накара мнозина да настръхнат, защото има армия от приближени и заради елемента земя, който е свъместим с елемента огън, характерен за 2017 г.

Фън шуй - древно китайско изкуство за хармонизиране на енергията Ци, има голямо влияние в редица страни в Азия. Жителите им следват принципите му, за да решат въпроси, свързани с жителството и работата в офиса, надявайки се да увеличат благосъстоянието, шансовете и богатството си. Базирано е върху древна философия, според която всички събития са следствие от крехкия баланс между пет елемента, които са в основата на всичко във Вселената - метал, дърво, вода, огън и земя.

"В тази година на петела ще има всички тези елементи и средата, които ще му помогнат, докато изпълнява президентските си задължения", увери г-жа Чоу.

Хонконгският специалист по фън шуй Алион Йео смята, че американската икономика ще се възползва от Годината на петела заради елемента метал, който символизира също парите.

"Добрият късмет на новия президент обаче ще е само до време, защото елементите ще се обърнат срещу него през следващите години", предупреди той. "2017 г. ще е добра за него, но не и 2018 г.".

За да направят прогнозите си, някои специалисти по фън шуй традиционно поставят три монети в черупка на костенурка. Черупката се разклаща и в зависимост от страната, върху която са паднали монетите, се дават съвети за сватбени дати и за нужната стратегия във важна битка. Йео също си служи с монети, но е заменил черупката на костенурка с метална кутия.

"Способността да комуникираш с небесата е дар", поясни той. Според него светът през 2017 ще е като болен бик - перспективите ще са още по-лоши, отколкото през бурната 2016 г. "Бикът едва успява да се изправи, за да пасе трева наоколо", отбеляза Йео. Европа ще бъде особено засегната. "Елементът метал се отъждествява също със Запада, по-специално с Европа, която ще бъде подложена на натиска на елемента огън", допълни специалистът.

Източник: БТА

 24 януари 2017 | 12:59 [назад]
ТВОЯТ КОМЕНТАР
* Вашето име или e-mail:


* Вашият коментар


  
КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА общо 0

По тази тема все още няма добавени коментари.
Можеш да бъдеш първи!
Интервюта
29 януари 2017 г
27 януари 2017 г
26 януари 2017 г
25 януари 2017 г
24 януари 2017 г
23 януари 2017 г
21 януари 2017 г
20 януари 2017 г
19 януари 2017 г
18 януари 2017 г
17 януари 2017 г
16 януари 2017 г
13 януари 2017 г
11 януари 2017 г
10 януари 2017 г
09 януари 2017 г

ХОРОСКОП
Овен Везни
Телец Скорпион
Близнаци Стрелец
Рак Козирог
Лъв Водолей
Дева Риби
Съновник и още предсказания
Враца On-Line | Новини | Форум | Хороскоп |WebCam | Телевизори| Малки обяви | Компютри | Тестове | Вицове
© 1998-2020 Враца On-Line. Всички права запазени.
DREAMmedia.bg