Търси в:      
  Враца On-Line   Новини   Форум   Интересно   Хороскоп   Проверка   Кучета   Обяви   Тестове   За дамите
21 септември 2019 г.
0  новини
 за днес
ВРАЦА
БЪЛГАРИЯ И СВЕТА
ТЪРСЕНЕ
АРХИВ
Моля изберете дата.

Новини и медии

НОВИНИ НА
ДРУГИ МЕДИИ
БЛОГОВЕ
Технологии

Как да печелим в ерата на дигиталната икономика?

Как технологиите променят бизнеса? Какви са предизвикателствата пред медиите в новия онлайн свят и как компаниите достигат до своите клиенти днес? Отговорите на тези и още много актуални въпроси, свързани с дигиталната икономика, ще търсят над 600 световноизвестни специалисти, които идват в София на 16 февруари за първата Dentsu Digital Camp конференция в България.

По време на еднодневното събитие на една сцена ще се качат специалисти от медия индустрията, най-иновативните собственици на медии и представители на едни от най-големите и прогресивни марки от българския и регионален пазар.

Сред основите лектори на събитието ще са Кей Шимада, Глобалeн директор иновации и бизнес развитие в Dentsu Inc., Япония; един от най-атрактивните лектори в Азия и Главен изпълнителен директор на компанията за дигитален криейтив Isobar за Азиатско-тихоокеанския регион и Китай - Джейн Лин Баден; Бартош Малиновски вицепрезидент за Централна, Източна Европа, Средния Изток и Северна Африка в Adform; Дорота Биго, Търговски Мениджър, Google; Николай Иванов, Директор дигитален маркетинг за Централна и източна Европа в LOreal; изпълнителният директор на една от най-големите компании за създаване на платформи за електронна търговия eCommera - Марк Фагън и др.

Участие в конференцията ще вземат още Христо Христов, изпълнителен директор на Нетинфо и Ирина Поррузиан, търговски директор в компанията.

Събитието ще обедини на едно място конференция за споделяне на знания и опит и изложбено пространство, където ще бъдат показани високотехнологични решения с реално приложение в медия индустрията, някои от които достъпни и на българския пазар. Участниците в събитието ще могат лично да изпробват и сами да разберат възможностите, които предлагат технологиите от "Интернет на нещата" и колко лесно приспособими са те за създаване на емоционална връзка с брандовете.

Конференцията ще бъде разделена на кратки динамични слотове, за да дадат възможност на публиката да влезе в дискусия по различни теми като мултискрийн рекламата, преживяванията на потребителите в многоканална среда, нови медийни модели, иновации и тенденции, които разрушават представите на потребителите за начина, по който консумират медиите.

Повече информация за форума и лекторите може да видите на http://digitalcamp.bg/

 

 24 януари 2017 | 14:07 [назад]
ТВОЯТ КОМЕНТАР
* Вашето име или e-mail:


* Вашият коментар


  
КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА общо 0

По тази тема все още няма добавени коментари.
Можеш да бъдеш първи!
Технологии
13 август 2017 г
19 март 2017 г
30 януари 2017 г
29 януари 2017 г
28 януари 2017 г
27 януари 2017 г
26 януари 2017 г
ВРЕМЕТО

ХОРОСКОП
Овен Везни
Телец Скорпион
Близнаци Стрелец
Рак Козирог
Лъв Водолей
Дева Риби
Съновник и още предсказания
Враца On-Line | Новини | Форум | Хороскоп |WebCam | Телевизори| Малки обяви | Компютри | Тестове | Вицове
© 1998-2019 Враца On-Line. Всички права запазени.
DREAMmedia.bg