Търси в:      
  Враца On-Line   Новини   Форум   Интересно   Хороскоп   Проверка   Кучета   Обяви   Тестове   За дамите
08 декември 2019 г.
0  новини
 за днес
ВРАЦА
БЪЛГАРИЯ И СВЕТА
ТЪРСЕНЕ
АРХИВ
Моля изберете дата.

Новини и медии

НОВИНИ НА
ДРУГИ МЕДИИ
БЛОГОВЕ
Бизнес

Кои са най-атрактивните оферти за работа в електронната борса на Агенцията по заетостта?

Заплата от 11 хиляди лева за капитан на самолет и 8000 лева за втория пилот са най-атрактивните предложения за работа, публикувани към момента в електронната борса на Агенцията по заетостта. Над 11 400 са свободните работни места на държавната борса, които се виждат в реално време чрез електронната страница на агенцията. Сред най-ниско платените професии са творческите: Държавната опера в Стара Загора търси балерини, балетисти и музиканти за оркестъра на осемчасов работен ден, а в замяна предлага минималната заплата, която от 1-ви януари е 460 лева.

В едно от софийските бюра по труда се търсят двама капитани на самолет и четирима летци-втори пилоти, които да започнат работа от средата на март. Договорите са срочни, а работата се води почасова. И за двете длъжности се изисква владеене на английски език. Заплащането е примамливо - 11 220 лева за пилота-капитан и 7950 лева за втория пилот.

Най-много обяви на електронната борса има за сервитьори и бармани - над 90 от работодатели в цялата страна. При тях заплащането варира между 420 лева за работа на смени във Вършец и 800 лева за същата работа в Карлово.

Лекарите и началните учители също са търсени в много населени места - при лекарите най-атрактивната оферта идва от Харманли, където за работа на една смяна се предлага заплата от 1500 лева. В Силистра се търсят медици за Бърза помощ със заплата от 1100 лева.

При началните учители заплащането се движи в рамките между 600 и 680 лева, без съществена разлика в големината на общината.

Регионалните различия се забелязват при финансовите специалисти - ако за старши счетоводител във Варна с изискване за минимум 5 години опит се предлага възнаграждение от 567 лева, то в София има оферта за младши счетоводител с английски и компютърна грамотност, със заплата от 1000 лева.

Минимална работна заплата се предлага на кандидатите за балетисти, балерини, оркестранти и гардеробиери в операта в Стара Загора. Местата са общо 7 и се работи на 8-часов работен ден. За същата продължителност домашната помощница в частен дом в София би получавала 700 лева.

 24 януари 2017 | 16:02 [назад]
ТВОЯТ КОМЕНТАР
* Вашето име или e-mail:


* Вашият коментар


  
КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА общо 0

По тази тема все още няма добавени коментари.
Можеш да бъдеш първи!
Бизнес
30 януари 2017 г
28 януари 2017 г
27 януари 2017 г
26 януари 2017 г
25 януари 2017 г
ВРЕМЕТО

ХОРОСКОП
Овен Везни
Телец Скорпион
Близнаци Стрелец
Рак Козирог
Лъв Водолей
Дева Риби
Съновник и още предсказания
Враца On-Line | Новини | Форум | Хороскоп |WebCam | Телевизори| Малки обяви | Компютри | Тестове | Вицове
© 1998-2019 Враца On-Line. Всички права запазени.
DREAMmedia.bg