Търси в:      
  Враца On-Line   Новини   Форум   Интересно   Хороскоп   Проверка   Кучета   Обяви   Тестове   За дамите
26 февруари 2020 г.
0  новини
 за днес
ВРАЦА
БЪЛГАРИЯ И СВЕТА
ТЪРСЕНЕ
АРХИВ
Моля изберете дата.

Новини и медии

НОВИНИ НА
ДРУГИ МЕДИИ
БЛОГОВЕ
Бизнес

Студенти ще помагат на българските компании

Форумът MySuccess.bg 2017 - Аз и БИЗНЕСЪТ! събира студенти и предприемачи на едно място

Мениджърите на някои от водещите компании у нас ще се консултират с млади специалисти за преодоляването на реални бизнес предизвикателства по време на форума MySuccess.bg 2017 - Аз и БИЗНЕСЪТ!, който ще се проведе на 23 февруари в Университета за национално и световно стопанство в София.

Дали липсата на подготвени кадри през последните години мотивира бизнесмените да погледнат и към студентската скамейка или младите хора могат да бъдат наистина ценен актив за всяка компания, участниците в събитието ще научат от Христо Христов, Изпълнителен директор

Нетинфо, както и от други ключови български мениджъри от банковия и IT сектора у нас. Те ще разкажат с какво са допринесли за успеха на фирмите, които управляват, как са изградили своята кариера и какви знания и умения са им били необходими. Лекторите ще потърсят мнението на студентите и за бъдещото развитие на компаниите си, както и за повишаване ефективността на бизнес процесите в тях.

Втората практическа част от форума ще бъде посветена на практически уъркшопи по зададени индивидуални теми от всяка от компаниите, презентирали се в първата част на форума.

Участниците ще решават различни бизнес казуси и ще работят в малки екипи, като след определеното време за работа ще имат възможност да презентират разработеното от всяка група студенти пред цялата аудитория и менторите от всяка компаниите.

По време на събитието студентите ще се срещнат и разговарят с HR специалисти на различни компании за възможностите за успешно кандидатстване за стаж и работа.

Това е шестото издание на форума, а в него традиционно участие взимат студенти от 3 и 4 курс в специалностите управление, финанси, маркетинг и IT.

 27 януари 2017 | 17:33 [назад]
ТВОЯТ КОМЕНТАР
* Вашето име или e-mail:


* Вашият коментар


  
КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА общо 0

По тази тема все още няма добавени коментари.
Можеш да бъдеш първи!
Бизнес
30 януари 2017 г
28 януари 2017 г
27 януари 2017 г
26 януари 2017 г
25 януари 2017 г

ХОРОСКОП
Овен Везни
Телец Скорпион
Близнаци Стрелец
Рак Козирог
Лъв Водолей
Дева Риби
Съновник и още предсказания
Враца On-Line | Новини | Форум | Хороскоп |WebCam | Телевизори| Малки обяви | Компютри | Тестове | Вицове
© 1998-2020 Враца On-Line. Всички права запазени.
DREAMmedia.bg