Търси в:      
  Враца On-Line   Новини   Форум   Интересно   Хороскоп   Проверка   Кучета   Обяви   Тестове   За дамите
22 януари 2020 г.
0  новини
 за днес
ВРАЦА
БЪЛГАРИЯ И СВЕТА
ТЪРСЕНЕ
АРХИВ
Моля изберете дата.

Новини и медии

НОВИНИ НА
ДРУГИ МЕДИИ
БЛОГОВЕ
Враца

Най-търсените професии в Европа

Използвайки високите технологии и средствата за комуникация все повече и повече в ежедневието си, ние започваме да мислим, че в бъдеще най-търсените професии ще бъдат свързани с тези отрасли на бизнеса.

Може би се чудите кои са най-търсените професии в света към настоящия момент? Дали и в останалите държави в Европа, дигиталните специалисти са така търсени, както у нас? Само за тях ли има място на работния пазар?

Проучване показва, че в Германия, Полша, Италия и Великобритания най-търсени са болногледачите, докато в Гърция – заради развития туризъм – сервитьори, бармани. Холандия също е сред страните, които набират социални работници. Проучването още сочи, че в Унгария и Испания се търсят работници в горката промишленост, селското стопанство, докато в Чехия, Португалия, Румъния и Словакия – повече общи работници и продавачи.

Коя е най-подходящата страна за работа в Европа?

Редица статистики сочат, че ако искате да работите в Европа, най-доброто място за това е Германия. Стандартът на живот, обстановката, социалните придобивки и всички останало са най-добре уредени в немската страна. Освен това, като хора от страна-членка на Европейския съюз, българите имат право да се движат свободна на територията на целия ЕС, също така да работят без ограничения в Германия.

Каква работа да си потърсите в Германия?

Според статистиките, най-подходящата работа за българи там е като болногледачи. Плюсовете са свързани с атрактивното и навременно заплащане, възможност за настаняване при пациента, допълнителни осигуровки и други условия, зависещи от конкретната обява и фирма.

Ако искате да разберете повече за работата като болногледач в Германия и какви са изискванията, които трябва да покриете, прочетете още на сайта на Промедика24.

Друга често срещана работа в Германия е в ресторантьорския бизнес. Като страна с много туристи ежегодно, почти навсякъде се търсят квалифицирани кадри. Най-голямо предимство имате, ако владеете добре немски език.

Най-лесният начин да си намерите легална работа в Германия е като се подсигурите предварително с работна оферта. Как става това? Като намерите подходяща фирма, с чиято помощ ще изберете най-подходящата обява за работа. Процедурата продължава с интервю, след което, ако сте одобрени, ще получите договор и ще започнете да подготвяте пътуването си.

 06 февруари 2018 | 09:15 [назад]
ТВОЯТ КОМЕНТАР
* Вашето име или e-mail:


* Вашият коментар


  
КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА общо 0

По тази тема все още няма добавени коментари.
Можеш да бъдеш първи!
Враца
01 октомври 2019 г
30 юли 2019 г
29 май 2019 г
22 май 2019 г
15 април 2019 г
11 март 2019 г
13 ноември 2018 г
04 април 2018 г
23 февруари 2018 г
06 февруари 2018 г
03 декември 2017 г
01 декември 2017 г
13 ноември 2017 г
02 октомври 2017 г
12 септември 2017 г
04 септември 2017 г
25 август 2017 г

ХОРОСКОП
Овен Везни
Телец Скорпион
Близнаци Стрелец
Рак Козирог
Лъв Водолей
Дева Риби
Съновник и още предсказания
Враца On-Line | Новини | Форум | Хороскоп |WebCam | Телевизори| Малки обяви | Компютри | Тестове | Вицове
© 1998-2020 Враца On-Line. Всички права запазени.
DREAMmedia.bg